Vår historia

2018 startade vi med stolthet vår kursverksamhet och idag är intresset för våra kurser stort. Vi hade redan innan start många års erfarenhet av utbildning inom finsnickeri. Vi har satsat på stora lokaler och ett stort utbud av maskiner och verktyg. Exempelvis, i ett normalstort inredningssnickeri finns vanligtvis en planhyvel – men hos oss finns det tre stycken, allt för att deltagarna ska få ut så mycket som möjligt utav våra kurser. Vår vision är att bedriva kvalitativa och lärorika kurser där deltagarna trivs och känner sig hemma.  

Att lära sig ett hantverk - en riktig upplevelse!

Att snickra möbler är ett sant nöje! Vår idé är att tillhandahålla trivsamma, lärorika och kreativa snickarkurser för alla åldrar på kvällstid, helger och sommar för nybörjare och erfarna. Tanken med våra kurser är att du som kursdeltagare ska få lära dig maskiner och handverktyg samt grunderna för tekniker och metoder som en möbelsnickare behöver kunna för att bygga möbler. Med oss får du kunskaperna i tur och ordning, med det menar vi att – vi lär dig momenten, teknikerna, maskinerna, tipsen och tricksen i den ordning som vi tycker en bör lära sig. Därför erbjuder vi dig även en fortsättningskurs efter varje avslutad kurs. I grundkursen bygger vi en pall, i fortsättningskursen bygger vi ett skåp, därefter löper fria projekt där du som deltagare själv får bestämma ditt projekt och där vi handleder dig igenom projektet. I pausen bjuder vi givetvis på kaffe!

För att våra kurser ska kunna starta krävs ett visst antal anmälda deltagare för respektive kurs. Du anmäler dig till våra kurser genom att skriva till oss. När kursen du anmält dig till är full skickar vi ut ett inbetalningskort för kursavgiften. PS hos oss är alla välkomna!

%

Snickarglädje!

Jag som driver Snickerikurs.se heter André Ekström och är legitimerad yrkeslärare i ämnet finsnickeri. I mitt dagliga arbete utbildar jag morgondagens finsnickare som lärare på en hantverksskola. Utöver det driver jag även Skåne finsnickeri med inriktning på möbler och inredning.

Följ oss på Instagram