Bokning & frågor

Vill du anmäla dig till någon utav våra kurser, eller har du frågor – kontakta oss så besvarar vi dig! info@snickerikurs.se

%

Snickarglädje!

Hitta hit

Ta regionbuss 337 alternativt SkåneExpressen 4 från Ystad station till Ystad Öja. Restid ca 8 minuter. Därefter ett par minuters gångväg.   

Här finns vi!

Följ oss på Instagram

Platsbyggd förvaring

Förutom att vi tillhandahåller kurser i snickeri skräddarsyr vi även möbler och inredningar. Hos oss kan du få tillverkat te x en platsbyggd bokhylla, platsbyggd garderob, eller ett platsbyggt kök – med andra ord all form av platsbyggd inredning. Vi tillverkar även möbler och heminredning och andra inredningsdetaljer. Vårt inredningssnickeri finns i Ystad där allt designas och tillverkas hantverksmässigt med design och kvalité i fokus.

 

Inredning inspiration

Oavsett om du gillar sekelskifte, lantlig inredning, funkis, shaker eller modern design så hjälper vi er med förslag på design när vi skräddarsyr er inredning. Våra inredningar designas och tillverkas i vårt inredningssnickeri i Ystad, Skåne. Här byggs inredningar på ett hantverksmässigt vis med design och resultat i fokus. Så väl detaljer som helhet.