Frågor & svar
Vad händer om jag missar ett kurstillfälle?
Svar:

Om du missar ett kurstillfälle finns risken att du inte hinner klart med din pall, skåp eller fria projekt beroende på vilken kurs du genomgår. Därför är det viktigt att du planerar så att du kan närvara vid alla kurstillfällen som ingår i ditt pakét. Vi erbjuder tyvärr inte några extra tillfällen utöver de tillfällen som ingår i den specifika kursen. Däremot, om du blir allvarligt sjuk och kan uppvisa läkarintyg , gör vi vad vi kan för att lösa så at du får genomgå resterande del av kursen vid ett annat tillfälle. 

Kan jag omboka en kurs?

Våra kurser är inte ombokningsbara. Vi erbjuder istället avbokningsskydd för 595 kr.  

Is the course in Swedish or English?
Svar:

The course is generally in Swedish but we translate as best we can to you individually. We have had many English-speaking people and it has always gone very well. Some of these people have attended all our courses and are very pleased with the communication in the learning process.

Om jag har anmält mig men inte fått någon bekräftelse?
Svar:

Om du har anmält dig till någon utav våra kurser ska du som svar på din anmälan ha fått en bekräftelse per e-post inom 48 timmar. Om du inte har fått någon bekräftelse inom 48 timmar så är det viktigt att du kontaktar oss via info@snickerikurs.se. Kolla även din e-post så att bekräftelsen inte råkat hamna i skräpposten. Om den bekräftelse som vi skickar till dig inte kommer fram får vi per automatik ett felmeddelande och kan skicka bekräftelsen på nytt.

Vad händer om jag har anmält mig till en kurs men måste avboka pga förhinder?

Svar:

Du har i regel 14 dagars ångerrätt från den datum då vi mottog din anmälan till kursen. Om du avbokar efter ångerrättens 14 dagar, tar vi per automatik avgiften för hela kursbeloppet. Vi erbjuder avbokningsskydd för 595 kr vilket ger dig möjlighet att avboka fram till och med 24 timmar före kursstart. 

Har ni några referenser som intygar att era kurser är kvalitativa?
Svar:

Vi vill vara öppna och transparanta, men värnar om våra deltagares integritet, därför lämnar vi aldrig ut information och kontaktuppgifter om våra tidigare deltagare. Därför erbjuder vi istället dig som vill ha tillförlitliga och ärliga referenser att besöka oss på en kvälls- eller helgkurs. Då får du möjligheten att själv prata med våra aktuella deltagare och ställa dina frågor. Kontakta oss om du vill boka ett sådant tillfälle, info@snickerikurs.se.  

Om jag redan har tidigare kunskaper, kan jag då hoppa på kurs 2 eller kurs 3 direkt?
Svar:

Om du har tidigare kunskaper eller erfarenheter utav finsnickeri och har lite vana för dessa maskiner: klyvsåg, rikthyvel, planhyvel, justersåg, pelarborr, förbindningsfräs, limteknik och lite materialkännedom samt lite konstruktionskunskap – så går det givetvis bra att hoppa på kurs 2 alternativt kurs 3 beroende på förkunskaper. Kontakta oss: info@snickerikurs.se och berätta för oss vilka förkunskaper du har och i vilken fortsättningskurs du önskar deltaga.

Får man något intyg eller diplom när man har genomgått en kurs hos er?

Svar:

Vi tilldelar deltagarna ett intyg efter varje avslutad kurs som beskriver vilka maskiner, tekniker och metoder som kursen omfattat. 

Har ni något telefonnummer man kan nå er på?
Svar:

Nej, vi har inte några telefonnummer eller telefontider offentliga. Vi hänvisar till info@snickerikurs.se och vi svarar i regel alltid inom 48 timmar. 

Vad händer om jag har anmält mig till en kurs men inte betalar i tid?

Vi skickar alltid en påminnelse. Om betalningen inte görs efter påminnelse går betalningen vidare till inkasso. 

Jag gjorde en intresseanmälan, men har ångrat mig, vad gäller?
Svar:

För att tydliggöra vad en intresseanmälan respektive en bindande anmälan är, så är det viktigt att du är tydlig när du skriver till oss. Är vi osäkra på om det gäller en intresseanmälan eller en faktisk anmälan, så frågar vi dig. Får du en bekräftelse som svar på din anmälan så har vi tolkat det som en anmälan. Därför är det viktigt att du alltid läser villkoren innan du anmäler dig. Om du bokstavligen skriver att du vill göra en ”intresseanmälan” så är det inte bindande. 

Kan jag dela upp betalningen?
Svar:

Innan kursstart får du inbetalningsuppgifter via e-post för hela kursavgiften. Om du istället vill delbetala, kan vi göra upp en särskild betalningsplan för dig. Har du frågor kring delbetalning så kontakta oss gällande det innan du anmäler dig. Info@snickerikurs.se  

Hur hanterar ni Covid - 19 ?

På grund av Covid – 19 så har vi gjort anpassningar i vår verksamhet. Vi kommer i den mån det är möjligt att hålla avstånd samt informera deltagarna om detta. Vi ser gärna också att samtliga deltagare försöker hålla avstånd mellan varandra under hela arbetets gång när det krävs. Vi följer läget noga och förbehåller oss rätten att kunna pausa- och eller flytta fram en redan aviserad kursstart om det rådande läget skulle kräva det. Vi hoppas på allas förståelse. Vi vill skapa en tryggare miljö.