Frågor & svar
Vad händer om jag missar ett kurstillfälle?

Svar:

Om du missar ett kurstillfälle finns risken att du inte hinner klart med ditt projekt. Därför är det viktigt att du planerar så att du kan närvara vid alla kurstillfällen som ingår i ditt pakét. Vi erbjuder tyvärr inte några extra tillfällen utöver de tillfällen som ingår i den specifika kursen. Däremot, om du blir allvarligt sjuk och kan uppvisa läkarintyg , gör vi vad vi kan för att lösa så att du får genomgå resterande del av kursen vid ett annat tillfälle. 

Kan jag omboka en kurs?

Våra kurser är inte ombokningsbara. Vi erbjuder istället avbokningsskydd för 595 kr.  

Is the course in Swedish or English?
Svar:

The course is generally in Swedish but we translate as best we can to you individually. We have had many English-speaking people and it has always gone very well. Some of these people have attended all our courses and are very pleased with the communication in the learning process.

Om jag har anmält mig men inte fått någon bekräftelse?

Svar:

Kolla din e-post så att bekräftelsen inte råkat hamna i skräpposten. Hör du inget från oss, vänligen skriv till info@snickerikurs.se. 

Vad händer om jag har anmält mig till en kurs men måste avboka pga förhinder?

Svar:

Du har i regel 14 dagars ångerrätt från den datum då vi mottog din anmälan till kursen. Om du avbokar efter ångerrättens 14 dagar, tar vi per automatik avgiften för hela kursbeloppet. Vi erbjuder avbokningsskydd för 595 kr vilket ger dig möjlighet att avboka fram till och med 24 timmar före kursstart. 

Har ni några referenser som intygar att era kurser är kvalitativa?
Svar:

Vi vill vara öppna och transparanta, men värnar om våra deltagares integritet, därför lämnar vi aldrig ut information och kontaktuppgifter om våra tidigare deltagare. Därför erbjuder vi istället dig som vill ha tillförlitliga och ärliga referenser att besöka oss på en kvälls- eller helgkurs. Då får du möjligheten att själv prata med våra aktuella deltagare och ställa dina frågor. Kontakta oss om du vill boka ett sådant tillfälle, info@snickerikurs.se.  

Om jag redan har tidigare kunskaper, kan jag då hoppa på kurs 2 direkt?

Svar:

Om du har tidigare kunskaper eller erfarenheter utav finsnickeri och har lite vana för dessa maskiner: bordssåg, rikthyvel/planhyvel, pelarborrmaskin, så går det givetvis bra att hoppa på kurs 2. Kontakta oss: info@snickerikurs.se och berätta för oss vilka förkunskaper du har och i vilken fortsättningskurs du önskar deltaga.

Får man något intyg eller diplom när man har genomgått en kurs hos er?

Svar:

Vi tilldelar deltagarna ett intyg efter varje avslutad kurs som beskriver vilka maskiner, tekniker och metoder som kursen omfattat. 

Har ni något telefonnummer man kan nå er på?

Svar:

Nej, vi har inte några telefonnummer eller telefontider offentliga. Vi hänvisar till info@snickerikurs.se  

Vad händer om jag har anmält mig till en kurs men inte betalar i tid?

Vi skickar alltid en påminnelse. Om betalningen inte görs efter påminnelse förlorar du din plats.